Savjetujemo vam:    efe48043b83ff6db45363a7c5d3e7702.svg  info@stepar.hr

O tvrtki

Povijest naše tvrtke

Naša obiteljska tvrtka ŠTĚPAŘ s.r.o djeluje na području proizvodnje i prodaje kompleta prve pomoći i medicinske opreme već od 1990. godine. Naglasak stavljamo na individualne potrebe kupca i nastojimo mu što je moguće više ugoditi. Komplete prve pomoći opremamo kvalitetnim komponentama s dugim rokom trajanja od visokokvalitetnih materijala. Naša tvrtka isporučuje medicinskim veletrgovinama koje opskrbljuju ljekare diljem zemlje.

Naš asortiman

Pripadamo tradicionalnim i jedan smo od prvih proizvođača kompleta prve pomoći za automobile, kućanstva i ustanove u Češkoj. U našem asortimanu možete naći široki odabir kompleta prve pomoći koji se koriste u kućanstvu, uredima, proizvodnim halama, automobilima, u turizmu i tijekom drugih aktivnosti na otvorenom.

Također se specijaliziramo za prodaju asortimana za rehabilitaciju, masaže i wellness. Kod nas možete birati između lopti za vježbanje, obloga od treseta i druge obloge, terapeutske mješavine, ulja za masažu, proizvode za balneoterapiju te još mnogo toga.

30 godina iskustva

Na tržištu smo od 1990. godine

Kupnja na račun

Za državne institucije i stalne kupce

Sve na stanju

Mi smo proizvođači, komplete prve pomoći šaljemo odmah

Besplatan prijevoz

Za narudžbe iznad €250

Maksimalni rok trajanja

Najdulje moguće vrijeme isteka za komplete prve pomoći