Savjetujemo vam:    efe48043b83ff6db45363a7c5d3e7702.svg  info@stepar.hr

Grijani plišani konjić - welliebellies®

Topli konjić je sjajan prijatelj za vaše dijete. Plišanu igračku možete jednostavno oprati. Topli mekani konjić prekrasan je poklon za male ljubitelje konja. Plišana igračka velika je oko 33 cm.

Materijal pliš
Cijena za 1 kom uključen PDV: 25,13 €
Cijena za 1 kom bez PDV-a: 20,10 €
Na lageru
Vrijeme ekspedicije: unutar 24 sata
Proizvođač: Marvida Marvida
Kod proizvoda: 11153445
EAN: 4260418740035
Garancija: 24 mjeseca
Opis

Grijani plišani konjić - welliebellies®

Topli konjić je sjajan prijatelj za vaše dijete. Plišanu igračku možete jednostavno oprati. Topli mekani konjić prekrasan je poklon za male ljubitelje konja. Plišana igračka velika je oko 33 cm.

Prijatelji od najmekšeg pliša mogu se maziti, ali također mogu umiriti, utješiti i ublažiti bolove. Isijavaju ugodnu aromu europskih ljekovitih biljaka: ružmarina i lavande, eukaliptusa i metvice.
Welliebellies® - tako se nazivaju proizvodi stvoreni s ljubavlju koji su certificirani medicinski uređaji. Ista razina kvalitete nudi se samo u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama medicinskih uređaja. Udovoljavaju neškodljivosti prema Oeko-Tex® Standardu 100 i EU sigurnosnim standardima.
Plišane igračke dizajnirane su i pažljivo izrađene kako bi bile potpuno sigurne čak i za najmanju djecu. Na ovim proizvodima nećete pronaći šavove koji bi trljali, gurali ili gumbe koji bi se lako otkopčali.

Izvana potpuno mekano - iznutra mirisno!

S ugodnim mirisom za vaše zdravlje.

Upute za upotrebu toplih plišanih igračaka: (prije zagrijavanja uklonite sve papirnate etikete)

Grijanje u mikrovalnoj pećnici: cijelu plišanu igračku ili samo vrećicu sa žitaricama (ako se može izvaditi) zagrijavajte na 800 W tijekom 60 - 90 sekundi, prema opisu na etiketi proizvoda. Tijekom grijanja nadzirite proizvod i povremeno provjeravajte njegovu temperaturu kako ne biste oštetili prirodni punilo pregrijavanjem (moglo bi se zapaliti).

Grijanje u električnoj pećnici: cijelu plišanu igračku ili samo vrećicu sa žitaricama (ako se može izvaditi) stavite na tanjur ili zdjelu i zagrijavajte na maksimalno 100 °C tijekom 10-15 minuta (potrebno je isključiti funkciju roštilja!), povremeno provjeravajte temperaturu proizvoda, ne ostavljajte ga bez nadzora tijekom grijanja.

Hladna aplikacija: plišane prijatelje ili jastučić sa žitaricama (ako se može izvaditi) stavite u plastičnu vrećicu i tako ih ohladite u hladnjaku. Također će poslužiti kao hladni oblog.
Prije ponovnog zagrijavanja potrebno je da životinja ponovno ohladi na sobnu temperaturu!
Nakon zagrijavanja plišane igračke, provjerite temperaturu dodirivanjem prije nego što je stavite na raspolaganje djetetu!

Tijekom prvih nekoliko grijanja dolazi do prirodne tvorbe blage vlage na površini životinje. Ovaj fenomen potpuno nestaje nakon nekoliko grijanja.

Sve grijaće plišane igračke testirane su prema EU standardima i podliježu najvišim kvalitativnim i sigurnosnim standardima - EN 71-1/2/3/9, CE.

DIN EN 71 - sigurnost igračaka.
DIN EN 71-1 - mehanička i fizička svojstva.
DIN EN 71-2 – zapaljivost.
DIN EN 71-3 - migracija određenih čestica.
DIN EN 71-9 - organsko-kemijski zahtjevi za mazanje boljeg spavanja.

Kategorija proizvoda

Filtriranje

Zašto kupovati od nas?

  BESPLATNA dostava od 250 €

  Izravno od proizvođača

  Maksimalni rok trajanja

  Državne institucije na fakturi

  Pokloni za narudžbe

Kontakti

ŠTĚPAŘ s.r.o.

Střítežská 570,
Polička 572 01

Češka republika

ID broj: 07371594 
PDV ID broj: CZ07371594 

   +420 461 724 460​

   info@stepar.hr

30 godina iskustva

Na tržištu smo od 1990. godine

Kupnja na račun

Za državne institucije i stalne kupce

Sve na stanju

Mi smo proizvođači, komplete prve pomoći šaljemo odmah

Besplatan prijevoz

Za narudžbe iznad €250

Maksimalni rok trajanja

Najdulje moguće vrijeme isteka za komplete prve pomoći